ANNONSERA PÅ GÅRDSTEN.SE

Hjälp oss att utveckla Gårdsten.se till en bättre mötesplats för alla i Gårdsten.

Visa upp din verksamhet på Gårdsten.se genom att lägga in ditt företag i vårt företagsregister eller förening i föreningsregistret som är gratis.

Stöd oss som företagare eller förening.

Utöver gratis alternativet så kan du stödja oss genom att annonsera på Gårdsten.se för en kostnad just nu på 500:- plus moms i månaden (betalas årsvis, dagsaktuellt pris) då lägger vi in din logotyp och länkar till din företag/föreningswebbsida eller företag/föreningslistning om du inte har en egen webbsida direkt på ALLA sidor på Gårdsten.se

Att synas på Gårdsten.se är bara positivt!

Att synas på Gårdsten.se ger ditt företag/förening många positiva effekter som att du visar att du bryr dig om Gårdstens utveckling, Gårdstensborna hittar dina produkter och tjänster, andra företag i Gårdsten hittar dig vilket i sin tur kan ge bra samarbeten inom Gårdsten och utveckla ditt företag/förening i en positiv riktning både storleksmässigt och ekonomiskt fördelaktigt.

Vad går pengarna till?

Pengarna vi får in går oavkortat till uveckling av Gårdsten.se i form av tid och utgifter som är kopplat till Gårdsten.se

Givetvis får du gärna bidra med ett högre belopp per månad om du uppskattar det vi gör, vi vänder oss enbart till företag och föreningar som bedriver verksamhet i Gårdsten. Bedriver du verksamhet som är riktad till oss som bor i Gårdsten så är du godkänd som annonsör hos oss.

Har du ingen webbsida?

Vi kan även bistå med hjälp om du behöver en ny webbsida för ditt företag eller förening, kontakta oss för pris på det, detta gynnar Gårdsten.se med, genom att vi får in pengar till lönekostnader samtidigt som det utförs av Gårdstensbor. Vi erbjuder även underhållsavtal på WordPress.

 

LARS GIRHAGEN
PROJEKTLEDARE GÅRDSTEN.SE

E-Post: lars.girhagen [at] gardsten.se

Kontakta mig gärna: