Egnahemsbolaget – BRF Kryddhyllan – Information

MED NATUREN RUNT KNUTEN

Det är mycket som känns unikt med området Kryddhyllan. Men dess höga, fria läge med vidsträckt utsikt över både älven och staden är nog det allra mest slående. Luften känns lite klarare och lite krispigare här, helt enkelt. Om du någonsin tröttnar på att bara blicka ut, finns det mycket att göra här. Härliga strövområden, promenadstigar och picknickgläntor finns alldeles utanför dörren – och så är det nära till både skolor, affärer och bussar.

Området Kryddhyllan ligger i Gårdsten, nära Angered. Här bygger vi nu 34 väl ­planerade radhus i bostadsrättsform.

Husen byggs med träpanel och har två uteplatser, en på baksidan och en på framsidan. Husen är på två plan och har 3–4 sovrum, totalt ca 116 kvm.

NATUR OCH AKTIVITET

Alldeles utanför dörren finns det både promenadstigar, utsiktsplatser och picknickgläntor. Bara några kilometer bort ligger Vättlefjälls naturreservat som är ett av de största naturområdena i Göteborg. Här kan du paddla kanot eller fiska i sjöarna, vandra längs Bohusleden och Vättlefjällsleden samt njuta av det vackra, kuperade landskapet.

SKOLOR, KOMMUNIKATIONER OCH SERVICE

Ungefär en kilometer från Kryddhyllan ligger Gårdstens centrum. Här hittar du bland annat matbutiker, frisör och café. Lite längre bort finns Angereds centrum. Här finns det mesta som gör livet enkelt. Flera affärer, större matbutiker, ett närsjukhus, kulturhus, simhall, fotbollsplan och ishall för att nämna några. I Gårdsten finns förskolor, grundskolor och bra kommunikationer.

I närheten av Kryddhyllan finns en busshållplats där bussar avgår till Angereds centrum. Därifrån finns massor av möjligheter att snabbt ta sig in till Göteborgs centrala delar.

BRF KRYDDHYLLAN – LJUSA RADHUS I TVÅ PLAN

Brf Kryddhyllan ingår i ett nybyggt bostadsområde där 34 radhus i två plan ska byggas. Varje hus är på ca 116 kvm, och varje våning på ca 58 kvm. De 34 radhusen är fördelade i sex längor. Alla hus har uteplats i västerläge, antingen på fram- eller baksidan med tillgång till naturliga växter om du har konstväxter inomhus för enkel skötsel året runt.

ENTRÉPLAN

På entréplan finns entré, wc/dusch, tvättstuga, matplats/kök, förråd under trappan samt vardagsrum med plats för matsalsbord och soffgrupp. Det är öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Köket är utrustat med rostfria vitvaror som grundval, induktionshäll, diskmaskin, inbyggnadsugn och mikro. Det är klinker på golv i hall, badrum och den separata tvättstugan. På övriga golv i husen läggs ekparkett. Det är kakel över köksbänken och på väggarna i badrummen.

ÖVRE PLAN

På övre plan finns tre sovrum och ett allrum. Allrummet har en halvvägg mot trappan och hallen vilket ger en känsla av ljus och rymd. Taket är lutande där dess högsta punkt är hela 3,5 m och dess lägsta 2,4 m. Högsta takhöjden är i allrummet, samt i det största av sovrummen. Allrummet går att göra om till ett sovrum.

På övre plan finns också wc/bad och en rymlig klädkammare.

UTEPLATS PÅ BAKSIDAN

På husets baksida finns en uteplats som är stenbelagd, samt en liten gräsplätt som man kan använda som den är eller göra egna planteringar. Här finns även ett förråd.

SITTPLATSER PÅ FRAMSIDAN

På framsidan/entrésidan finns också en stenbelagd yta med plats för en sittgrupp. Här finns också parkeringsplats för en bil, samt en egen cykelparkering för bostaden. Längst fram mot gatan finns även brevlåda och soptunna.

GEMENSAMMA YTOR

I området finns en gemensam lekyta med gungor, sandlåda och sittplatser. Gästparkeringar finns i området.

SÄLJSTART: Lördag 18 mars och då endast för de som gjort intresseanmälan till projektet.

SÄLJBROSCHYR: Klicka här för att ladda ner!

LITE BILDER ÖVER RADHUSEN