Tornstaden utvecklar Gårdsten tillsammans med Egnahemsbolaget

Tornstaden har fått uppdraget av Egnahemsbolaget att bygga 34 stycken konceptradhus på Kryddhyllan i Gårdsten. Projektet byggstartas i april månad.

– Vi är stolta över att återigen ha fått förtroendet att uppföra bostäder för Egnahemsbolaget och möjligheten att visa styrkan i vår affärsidé – att vara med från idé till färdigt projekt, säger Staffan Waldenström, ansvarig för projektet hos Tornstaden.

Bostadsrätterna är placerade i direkt anslutning till naturen på norra sidan av Kryddhyllan i Gårdsten och byggs med flexibel planlösning för att de boende ska kunna anpassa sin nya bostad efter egna behov och önskemål.

– Idag utgör hyresrätter i flerfamiljshus 85 % av boendeformerna i Gårdsten och det finns en stor efterfrågan på andra upplåtelseformer. Att tillsammans med Egnahemsbolaget få bidra till en mer blandad bebyggelse i området gör uppdraget lite extra roligt, säger Staffan Waldenström.

Samtliga 34 radhus är 116 kvm stora och inflyttning är beräknad till kvartal två 2018.

BILDKÄLLA: TORNSTADEN NEWSDESK

Företagare - Hjälp oss att utveckla Gårdsten.se

Här nedan ser du företag som aktivt valt att stödja Gårdsten.se. Stöd oss med ert företag med!Surfa gärna in på deras hemsida genom att klicka på logotypen, dem förtjänar ett besök tycker vi.